SELECT visitorCount FROM itworx.visitor_count WHERE vallalatId = '431' Felhasználási feltételek
Itt járunk :: Felhasználási feltételekCHAT
Felhasználási feltételek

Jogi nyilatkozat

A www.osokhaza.hu az Ősök Háza (Taliándörögd Római Katolikus Plébánia, továbbiakban: a kiadó) honlapja, ingyenes, internetes szolgáltatása.

A www.osokhaza.hu weboldalainak megtekintésével elfogadja az általunk ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy előzetes értesítés nélkül a feltételeket bármikor, bármilyen mértékben megváltoztathatjuk. Kérjük, hogy ne használja weboldalainkat, ha a felhasználási feltételekkel nem ért egyet!

 

Szerzői jogok

A www.osokhaza.hu weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Tilos a kiadó előzetes engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni esetleg kinyomtatni. A honlap tartalmának bármilyen célú szolgáltatásként való továbbfelhasználása hangsúlyozottan csak a kiadó előzetes írásbeli engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet. Az itt fellelhető tartalmak ettől eltérő kezelése szerzői jogi vita tárgyát képezheti.

 

Információk

A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása saját felelősségére történik.

 

A felelősség kizárása

A www.osokhaza.hu oldalakon külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A kiadó semminemű felelősséget nem vállal e kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve e honlapok adatkezelési biztonságáért.

A kiadó továbbá nem tartozik felelosséggel azon károkért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak,a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarából, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy egyéb más okból keletkeznek.

 

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Amennyiben anyagot bocsát rendelkezésünkre, azzal vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak a kiadó általi részbeni vagy teljes nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a beküldött üzenetek, a fórumokban történő hozzászólások nem tartalmazhatnak semmilyen uszító, gyűlöletkeltő vagy törvénybe ütköző felszólítást, nézetet. Nem használhatók továbbá trágár kifejezések vagy bármi olyan tartalom (beleértve, de egyebeket nem kizárva a szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag megjelenéseket is), ami a közönség egy részének jogos visszatetszését válthatja ki.

 

Más által rendelkezésre bocsátott hang-, zenei-, videóanyagok

Amennyiben Ön által készített zenei- vagy hangfelvételt, videófelvételt bocsát rendelkezésünkre, azzal vállalja, hogy az anyag nyilvánosságra hozatalához rendelkezik minden törvényileg meghatározott követelménnyel, az anyag nem tartalmaz más szerzői jogait sértő, vagy egyéb nem megengedett elemeket.

 

Személyes adatok védelme

Az Ön által az Interneten rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

Az interaktív felületek tartalmáért a kiadó semmiféle felelősséget nem vállal.

A felhasználási feltételekben nem szabályozott kérdésekben az idevonatkozó hatályos jogszabályok érvényesek.