SELECT visitorCount FROM itworx.visitor_count WHERE vallalatId = '431' +1 Ölelés. Családi délután a Down szindrómával élők világnapja alkalmából
Itt járunk :: Hírmondó - +1 Ölelés. Családi délután a Down szindrómával élők világnapja alkalmábólCHAT
+1 Ölelés. Családi délután a Down szindrómával élők világnapja alkalmából
Március 23. 15:30 - 19:30 Veszprém, Balaton Pláza:Hangadók és barátai koncert

Házigazda: Szőke András

A fellépők között olyan vendégzenészek, mint
Vastag Csaba
Sub Bass Monster
Kallai Míra
Reider László
Nyakas Krisztián
Cseh Balázs
Wágner Balázs
Pallagi Attila

A rendezvény ingyenes!

Az ölelő genetika!

A Down-szindrómások világnapja március 21-én van. A 21. nap a 21-ik kromoszómát jelöli, az év harmadik hónapja pedig a 21-es kromoszóma megháromszorozódását jelenti.

A pici homlok, a mongoloid szemek, a „majombarázda” a tenyérben szinte rögtön láttatja, hogy down-os a gyermek, vagy a felnőtt. És még mit tudhatunk róluk? Mint mindenki más, néha nagyon szomorúak, szeretnek enni, ritkán csúfolódnak, de bennük nagyon jó, hogy megölelik a társaikat, és nagyon tudják, hogy bármilyen nehéz az élet, ők képesek átfordítani a nehézséget boldogságba!

Az ajkai Molnár Gábor Műhely Alapítvány szervezésében a veszprémi Balaton Plázában láthatjátok a saját szemetekkel ezt a boldogságot, amelyet a Hangadók zenekar és vendégművészei, a tapolcai Életlehetőség Kht fiataljai,a veszprémi Éltes Mátyás Fogyatékosok Nappali Intézménye és Gondozóháza, valamint a szervező alapítvány sérültjei varázsolnak körétek!

Most nem csak szemlélődő lehetsz, hanem útitárs is! A Hangadók zenekar Írországba, Cork-ba nyert egy meghívást egy Speciális Dalversenyre, amelyre a Hang-ADÓ-Jegy megvásárlásával támogatod az Együttes kiutazását!

2012. március 23-án pénteken, 15.30-19.30-ig szórakoztatnak a Down-szindrómások és fogyatékossággal élő barátaik! Várunk mindenkit szeretettel Veszprémben, a Balaton Plázában!